Verzekeringen

Al meer dan 40 jaar is Diks Verzekeringen een marktplaats voor autoverzekeringen.Diks.nl vergelijkt de meest uiteenlopende autoverzekeringen voor klanten.
Men kan online de premies vergelijken en indien gewenst direct afsluiten. Diks.nl heeft onder andere speciale verzekeringen voor oldtimers, bestelauto’s en personenauto’s. Als er een verzekering wordt afgesloten wordt er een sale geregistreerd.

Produkt autoverzekering
De markt van de autoverzekering is continu in beweging. De afgelopen jaren daalde de premie en nu is er weer een stijging. In beide gevallen wil de klant beoordelen of zij nu nog goed zitten bij hun huidige maatschappij en wil men dus de premie vergelijken.
Diks.nl vergelijkt de 40 belangrijkste maatschappijen en heeft voor bijna elke klant een passend aanbod. Is men een schaderijder, wanbetaler of heel jong? Geen probleem, Diks.nl heeft altijd een passend aanbod.
 
Produkt oldtimerverzekering
Diks.nl is één van de grootste oldtimerverzekeraars. Al voor voertuigen vanaf 10 jaar en ouder heeft Diks.nl mogelijkheden op het oldtimertarief met premies vanaf € 5,- per maand.
Ook voor oldtimers die men dagelijks gebruikt voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer of waarmee men meer dan 12000 kilometers gaat rijden zijn er mogelijkheden.
 
Produkt bestelwagenverzekering
Special voor voertuigen met een grijs kenteken is er de bestelwagen verzekering met een zeer scherpe premie.
Juist voor bedrijven die vaak geen schadevrije jaren kunnen overhandigen heeft Diks.nl een zeer laag tarief mede gebaseerd op het aantal jaar dat de bestuurder is van het Nederlands rijbewijs. Hierdoor is de korting direct een stuk hoger dan bij andere partijen.
 
 
 
 
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
FBTO: Verzekeringen op maat voor een aantrekkelijke premie!
Van onderlinge regionale verzekeraar tot nationaal actieve direct writer.
Dat is, in een kort, het verhaal van FBTO.
Als no-nonsense verzekeraar houdt FBTO het graag eenvoudig met daarbij uitstekende dekkingen en een zeer goede dienstverlening.
FBTO biedt verschillende soorten verzekeringen namelijk onder meer de volgende:
 
• autoverzekering
• doorlopende reisverzekering
• woonhuisverzekering
• overlijdensrisicoverzekering
• rechtsbijstandsverzekering
• uitvaartverzekering
• aansprakelijkheidsverzekering
• zorgverzekering.
 
 
 
 
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Verzekeringssite.nl bestaat ruim 10 jaar met het doel om het kiezen van verzekeringen makkelijker willen maken. Verzekeringssite.nl werkt geheel onafhankelijk en vergelijkt alle verzekeraars op dezelfde objectieve wijze.
Ook bekend van Verzekeringssite.nl is de oprichter Erik Hordijk, wie regelmatig gevraagd wordt zijn visie te geven op verzekeringen in programma’s als Kassa of in RTL Nieuws.
Tevens is zijn visie ook in de Telegraaf te volgen.
Al met al is Verzekeringssite.nl dus een bekend en vertrouwd gezicht in de wereld van verzekeringen.
 
 
 
 
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Verzekerd van juridische hulp bij de meest voorkomende conflicten met DAS voor iedereen!
Iedereen heeft recht op juridische ondersteuning.
Of u in een conflict bent geraakt of dat juist wil voorkomen. T
egenwoordig eindigt u met een conflict al gauw voor de rechter.
Daarom is er DAS voor iedereen.
Daarmee verzekert u zich van juridische hulp in de meest voorkomende conflictsituaties.
Simpel en voordelig.
 
Over DAS
Wij zijn DAS. Sinds 1963 zetten we ons in voor ieders belang.
Daarin zijn we pioniers.
Onze rechtsbijstandverzekering maakte het voor het eerst mogelijk dat mensen zélf hun recht konden halen. Altijd vragen wij ons af waar we mensen nog meer en nog beter kunnen bijstaan.
Is er behoefte aan juridische hulp of ondersteuning bij incassovragen?
Dan hebben wij daarop het antwoord.
Wij beperken ons niet tot een discipline of vakgebied, maar denken vanuit mensen en hun vragen.
Of dat nu particuliere of zakelijke vragen zijn.
 
 
 
 
 
 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
© 2018 LeenNu.nl  -  Bezoeker online = 1