Afschaffing dividendbelasting definitief van tafel

 De afschaffing van de dividendbelasting gaat definitief niet door. Het geld dat daardoor vrijkomt, gaat naar het bedrijfsleven.
 
Dat heeft de coalitie zojuist afgesproken. Nadat het bedrijf Unilever toch niet met het hoofdkantoor naar Nederland kwam, ondanks de voorgenomen afschaffing van de belasting, werd besloten om het schrappen van de taks te heroverwegen.

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Multinationals willen betrouwbare politiek

Het Nederlandse bedrijfsleven wil dat de politiek zich aan haar afspraken houdt. Multinationals hebben duidelijkheid nodig over de belasting die ze moeten betalen.
 
Die boodschap hebben Jan Hommen en een reeks andere president-commissarissen donderdag afgegeven aan premier Mark Rutte tijdens een bijeenkomst in het Catshuis. Dat zei Hommen tegen BNR Nieuwsradio.

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Groter verlies voor Ease2pay

De beursgenoteerde betalingsdienst Ease2pay heeft in de eerste zes maanden van het jaar een groter verlies geleden dan vorig jaar. Wel werd er voor het eerst omzet behaald.
 
Het nettoverlies van Ease2pay kwam uit op 265.000 euro. Dat was in de eerste zes maanden van vorig jaar nog 202.000 euro. De beheerskosten daalden flink, maar daar stonden hogere afschrijvingskosten en...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Moody s trekt rating PostNL in na aflossing

Kredietbeoordelaar Moody s trekt zijn rating op de langere termijn op PostNL in nu het postbedrijf een lening ter waarde van 
196 miljoen euro in zijn volledigheid heeft afgelost.
Volgens Moody s heeft PostNL nu geen uitstaande schuld meer waar de kredietbeoordelaar een oordeel over heeft.
 
De intrekking heeft volgens Moody s te maken met het eigen beleid...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Starter buitengesloten op woningmarkt

 Starters komen er nauwelijks nog aan te pas op de woningmarkt, blijkt uit nieuwe cijfers. Het aantal hypotheekaanvragen van mensen die voor het eerst een huis gaan kopen, daalde in het tweede kwartaal van dit jaar met 9,2Procent, meldt gegevensverwerker HDN. Tegelijkertijd groeide het totaal aantal aanvragen voor een hypotheek juist met 5,2Procent ten opzichte van dezelfde periode vorig...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... 19 Volgende >>

© 2018 LeenNu.nl  -  Bezoeker online = 1