Rabobank start met IBAN-check bij overboekingen

De afgelopen jaren is er met name door de Consumentenbond geklaagd dat die functie er niet was. Per maand worden er volgens de banken ongeveer 1300 verkeerde overboekingen gedaan. Sommige mensen hebben hun adresbestand niet op orde en maken via internetbankieren of een app geld over naar een verouderd nummer.
 
 
De Rabobank denkt dat het systeem ook fraude met...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Hogere WOZ kan geld opleveren

Aan een sterk gestegen WOZ-waarde van de eigen woning zitten niet alleen maar negatieve kanten. Zij kan er namelijk toe leiden dat een huiseigenaar minder hypotheekrente hoeft te betalen. Volgens de Vereniging Eigen Huis (VEH) kan een huiseigenaar met een hypotheek van 250.000 euro en een fiscale aftrek van 42 procent zich tot 580 euro netto per jaar besparen.
 
Het huis moet...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Geld scholieren naar drank en uiterlijk

Scholieren geven hun geld vooral uit aan uiterlijk en drank. Uit een nadere analyse van tweejaarlijks onderzoek van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting Nibud bleek donderdag dat meisjes hun geld vooral besteden aan kleding, schoenen en cosmetica. Het geld van jongens gaat vooral op aan fris, alcohol en snacks.
In december werd bekend dat de scholier gemiddeld 126 euro per...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Geen vervolging top KPMG Meijburg

Het Openbaar Ministerie ziet af van vervolging van de top van KPMG Meijburg na beschuldiging van beïnvloeding van een getuige bij een incident met een Marokkaanse fiscalist.
 
Dat meldt het OM dinsdagmiddag.
 
 
Het OM in Noord-Holland hoorde vorige week personen uit het bestuur van KPMG Meijburg over de mogelijke beïnvloeding van een...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Uitstel zzp-wet

De omstreden wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) moet niet worden uitgesteld, maar helemaal worden geschrapt. Dat zegt voorzitter Charles Verhoef van Zelfstandigen Bouw in reactie op het besluit van staatssecretaris Eric Wiebes (Financiën) om de wet uit te stellen tot in ieder geval begin 2018.
 

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... 17 Volgende >>

© 2017 LeenNu.nl  -  Bezoekers online = 2