KLM rekent 22 euro extra voor ticket via vergelijkingssite

BAARN - KLM en Air France voeren vanaf 1 april 2018 een toeslag van 22 euro in voor retourvluchten die via prijsvergelijkingers worden geboekt. Lufthansa en British Airways doen dat nu al. De reisindustrie reageert woedend.
Online reisbureaus en zoeksites kunnen reizigers volgens brancheorganisatie ANVR juist met behulp van wereldwijde distributiesystemen (GDS) eerlijk en transparant...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Bitcoin stijgt maar door

De bitcoin is bezig met een ongekende opmars. De totale waardestijging dit jaar bedraagt nu al meer dan 640 procent. Dat betekent dat iemand die aan het begin van het jaar voor ongeveer 910 dollar één bitcoin kocht nu meer dan 6000 dollar (ruim 5100 euro) winst heeft gemaakt.
 
De koers van de bitcoin en andere digitale valuta zoals ethereum is zeer wisselvallig,...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Rabobank start met IBAN-check bij overboekingen

De afgelopen jaren is er met name door de Consumentenbond geklaagd dat die functie er niet was. Per maand worden er volgens de banken ongeveer 1300 verkeerde overboekingen gedaan. Sommige mensen hebben hun adresbestand niet op orde en maken via internetbankieren of een app geld over naar een verouderd nummer.
 
 
De Rabobank denkt dat het systeem ook fraude met...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Hogere WOZ kan geld opleveren

Aan een sterk gestegen WOZ-waarde van de eigen woning zitten niet alleen maar negatieve kanten. Zij kan er namelijk toe leiden dat een huiseigenaar minder hypotheekrente hoeft te betalen. Volgens de Vereniging Eigen Huis (VEH) kan een huiseigenaar met een hypotheek van 250.000 euro en een fiscale aftrek van 42 procent zich tot 580 euro netto per jaar besparen.
 
Het huis moet...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Geld scholieren naar drank en uiterlijk

Scholieren geven hun geld vooral uit aan uiterlijk en drank. Uit een nadere analyse van tweejaarlijks onderzoek van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting Nibud bleek donderdag dat meisjes hun geld vooral besteden aan kleding, schoenen en cosmetica. Het geld van jongens gaat vooral op aan fris, alcohol en snacks.
In december werd bekend dat de scholier gemiddeld 126 euro per...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... 17 Volgende >>

© 2018 LeenNu.nl  -  Bezoekers online = 3