De lonen moeten omhoog

De lonen in Nederland moeten harder omhoog. Dat vindt het Internationaal Monetair Fonds. Volgens de belangrijke internationale denktank moeten de vakbonden ook veel meer inzetten op loonsverhoging.
 
Onderzoeker Thomas Dorsey van het IMF wijst er tijdens een bezoek aan Nederland op dat de bonden zich nu vooral hard maken voor het regelen van meer vaste banen en betere...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Wall Street ver in het groen

De Amerikaanse aandelenbeurzen stonden maandag halverwege de handel stevig in het groen. Het sentiment op de beurzen is positief sinds de inflatievrees vrijdag in een rapport van de Federal Reserve verder naar de achtergrond werd verdrongen. Die angst zorgde eerder deze maand nog voor een flinke dip van de koersen.
 
 
 
 
 

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Nederland beste beleggingsland in Europa

Nederland is ondanks een beperkte hoeveelheid beheerd vermogen wel het beste land om te beleggen. Dat concludeert marktonderzoeker Morningstar.
 
 
 Nederland scoort met €53,7 miljard in beheer bij hier gevestide fondshuizen in januari nog altijd beter dan Finland, Zwitserland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.
 
 
In...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Nederlanders gaan meer sparen

Iets meer dan de helft van de Nederlanders is tevreden over de hoeveelheid vrij te besteden spaargeld dat ze hebben. Nergens in Europa is dat percentage zo hoog, blijkt uit onderzoek van ING in dertien Europese landen. Nederlanders sparen bovendien liever dan dat ze geld uitgeven.
 
 
 
Het vrij besteedbare spaargeld ligt bij Nederlandse huishoudens...

 

Lees het gehele nieuwsbericht »

Cryptomunten weer flink duurder

Net als de beurzen zitten ook cryptomunten weer in de lift, na de scherpe dalingen van de afgelopen dagen. De bitcoin stond woensdagmiddag volgens Coinmarketcap een kwart hoger dan een dag eerder, ruim boven de 8200 dollar.
 
Lees het gehele nieuwsbericht »

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... 18 Volgende >>

© 2018 LeenNu.nl  -  Bezoekers online = 3