Leen info.

Leningen, wat u moet weten.
 
 
Geld lenen kost altijd geld, toch kunnen veel leningen goedkoper. Wij adviseren u graag over een aantal soorten leningen en de mogelijkheden.  Weten welke lening voor u geschikt is of past bij u aankoop kan u op een langer termijn geld besparen. Natuurlijk raden wij eveneens aan een goed vergelijk van kredietverstrekkers en hun aanbod te maken.
 
 
 
Snel geld nodig
 
Een nieuw soort lening is het flitskrediet waarmee u binnen enkele minuten enkele tientallen tot honderden euro’s kunt lenen. De looptijd van een flitskrediet (ook wel minilening, sms krediet of internet lening genoemd) is in alle gevallen korter dan drie maanden. Door deze korte looptijd valt het krediet niet onder de regelgeving die geldt voor veel andere leningen.
 
Voorschotje bij Cash Bob Bij Cash Bob kunt u 100 % online een voorschotje afsluiten, vul het aanvraag formulier in en geld staat binnen 10 minuten op uw rekening.
 
 
 
Flexibele lening
 
Een doorlopend krediet is wellicht de meest voorkomende en flexibele lening die er is. Evenals bij andere leningen zit ook aan een doorlopend krediet een limiet, tot dit limiet kunt u geld opnemen en aflossen (boetevrij). Het flexibele karakter van deze lening zit dan ook in de vrijheid van opnemen en aflossen.
Een doorlopend krediet wordt veel gebruikt bij aankopen (uitgaven) waarvan de kosten nog niet bekend zijn.
 
 
 
Zekerheid en betrouwbaarheid
 
Wie vooraf de maandelijkse aflossing, rente en looptijd van een lening wil weten en achteraf niet geconfronteerd wil worden met extra kosten is er de persoonlijke lening. Met deze lening komt u niet voor verrassingen te staan en zijn het te lenen bedrag, rente, maandlasten en looptijd vooraf geregeld.
Een persoonlijke lening is geschikt voor grote uitgave hierbij u kunt denken aan bijvoorbeeld de aankoop van een auto, caravan, verbouwing of de aanleg van een tuin. Met een persoonlijke lening kunt u niet tussentijds aflossen of extra geld lenen.
 
 
 
Advies en informatie
 
Op de website advies aanvragen zijn nog veel andere leningen waarover wij u graag informeren.
 
 
 
 
 
 
 
© 2018 LeenNu.nl  -  Bezoeker online = 1