Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de gegevens niet, of niet geheel juist zijn. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met de genoemde bepalingen en voorwaarden. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen. De webmaster van deze site, de eigenaar van deze site of een ander persoon kan niet aansprakelijkheid worden gesteld voor eventuele onjuistheden op deze website. De webmaster van deze site, de eigenaar van deze site of een ander persoon aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die is ontstaan naar aanleiding van informatie die op deze website wordt aangeboden.
 
 
Deze site dient slechts ter informatie betreffende leningen. Indien u een goed en duidelijk beeld wilt hebben over leningen raden wij aan om uw tussenpersoon of bank te bezoeken.
 
Niets van deze site mag op welke wijze dan ook gebruikt, gekopieerd of op andere wijze gereproduceerd worden zonder schriftelijke toestemming van Leen-nu.
© 2018 LeenNu.nl  -  Bezoeker online = 1